Biroul Executiv FNDF


In perioada 09-10 mai 2011 s-a desfasurat Congresul FNDF Bucuresti. In urma alegerilor, Biroul Executiv al FNDF are urmatoarea componeta:

Dobrescu Florea-presedinte

Gaina Horia Dan-vicepresedinte

Pricop Ioan-vicepresedinte

Demian Sorin-vicepresedinte

Voina Sorin-secretar general

Reclame

12 gânduri despre „Biroul Executiv FNDF

 1. Pentru inca 4 ani s-a hotarit, prin alegerea facuta, sa se continue in acelasi fel….inseamna ca e bine cum s-a mers pina acum si trebuie sa se merga la fel…adica din rau in mai rau de la un contract la altul, tot pe pirderi, tot in indiferenta! Un singur nume nou nu cred ca va schimba ceva…sau ne imbatam cu speranta ca vechii/realesi au priceput ceva si vor schimba ceva…eu unul nu mai cred…si ca mine sunt din ce in ce mai multi! Sa dea Domnu’ sa ma insel si noua conducere (realeasa) sa demonstreze ca nu uita ca tot ce au se datoreaza celor care i-au trimis in functiile alea (cine si cum s-a votat conteaza mai putin…) si nu celor care le sucesc mintile cu oferte de specialisti si masini! Ne-a mai ramas ceva speranta…de 2 lei!

  • Nu sunt in masura sa judec alegerile…e jocul democratiei!
   Despre viitor…depinde foarte mult de presiunea pusa de membrii de sindicat asupra liderilor si acestia asupra conducerii centrale pentru rezolvarea sau corectarea unor probleme!
   Dar, observ pe acest site, o anumita lipsa de participare in semnalarea problemelor…Asteptam pe perioada negocierii CCM o participare mai activa…cu propuneri, cotrapropuneri, pareri sau sfaturi…

   • Propunerile care sau facut in comitetele directoare de la sedintele anterioare semnari contractului nu au aparat in nici un proces verbal incheiat intre administratie si federatie .

 2. Trebuia sa fim prea naivi sa credem ca se va schimba ceva. Ce vor face ”prospaturile” din conducere atat timp cat ”nasul” e acelasi – ii vor inlocui la ”ciolan” pe ceilalti iesiti din gratii; furtuna se va linisti imediat! LOOSERILOR!

 3. Bugetarii au primit de pomana de la actuala guvernare, noi de ce nu cerem ceva, poate prima de concediu sau ceva la salar. Ce saracie, chiar suntem de rasul lumii, bine ca va-ti ajuns toti specialisti!!

 4. De ce nu l-ati contrat pe seful cel mare la alegeri, aveati sanse mari. Multa lume v-ar fi votat, sunt ,multi nemultumiti, erau multe sperante in joc. Mare greseala!!
  Cata recunostinta va adus?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s