Propuneri pentru noul CCM


         Pana la sedinta de pe luna februarie a Comitetului Director al US Drum de Fier Timisoara se pot face propuneri de modificare a Contractului Colectiv de Munca, avand in vedere ca acesta va expira in scurt timp (luna martie). Propunerile vor fi inaintate in scris catre liderii organizatiilor sindicale, insotite de o minima nota de fundamentare.

       Toate propunerile vor fi discutate in cadrul sedintei din luna februarie iar un concentrator al acestora, insotite de o nota de fundamentare va fi transmise catre Federatia Nationala Drum de Fier.

Reclame

4 gânduri despre „Propuneri pentru noul CCM

 1. O propunere pertinenta…salariul clasa 1=800 de lei si pastrarea coeficientilor de ierarhizare!!!
  a doua propunere pertinenta…sporurile in salariu!
  Ultima propunere…revenire la prevederile CCM din 2009, cu prime, salariu suplimentar, tichete de masa, drepturi de calatorie, bilete de odihna…tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Propunerea privind reintregirea drepturilor din CCM va fi prioritara insa suntem deschisi la orice propunere venita din partea membrilor de sindicat.De asemenea stabilirea salariului minim se va face in functie de cuntumul legal insa totul e o negociere, noi cerem, administratia….

 2. Respectati legile si dati-ne inapoi dreoturile furate E o rusine sa mergi sa-ti cumperi bilet pentru tren, se intorc in mormant inaintasii!
  Avem copii de intertinut, de platit intretinere, de platit gazul si curentul, toate s-au scumpit dar salariile s-au dus d* in jos. Cu ce platim CAR-ul sau ratele la banca?

  • Din pacate drepturile de calatorie pe calea ferata in interes personal au fost restranse prin ordonanta, pe vremea guvernului Boc doar pentru anul 2012, dar a fost prelungita de guvernul Ponta si pentru 2013.
   Propunerea privind reintregirea drepturilor din CCM va fi prioritara insa suntem deschisi la orice propunere venita din partea membrilor de sindicat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s