Precizari in legatura cu executarea silita


In acest moment Sucursala CREIR Timisoara a demarat procesul de contabilizare a sumelor obtinute  de noi in instantele de judecata drept pentru care se cuvin urmatoarele precizari:

– procesul de executare silita se desfasoara independent de structura CNCF CFR SA;

– distribuirea banilor se va face doar prin intermediul executorului judecatoresc in momentul in care se va colecta suma necesara;

– e posibil ca pe fluturasul de salarii sa apara sumele calculate ca fiind cuvenite insa aceasta se datoreaza faptului ca la calculare s-a utilizat soft-ul de salarii. Aceste sume nu afecteaza  drepturile salariale aferente lunii in curs. Pe card se va vira doar suma calculata ca fiind rest de plata.

Reclame

4 gânduri despre „Precizari in legatura cu executarea silita

  1. Ceea ce apreciati mai devreme a fi doar „posibil” s-a adeverit in scurt timp, astfel ca in data de 13.02.2013 salariatii Suc.CREIR CF Timisoara s-au trezit cu lefurile marite peste noapte din „vina” „softului” si nicidecum a competentelor profesionale „deosebite” ale celor care coordoneaza (desi e prea mult spus coordonare) contabilitatea.Pe langa faptul ca este imoral, lipsit de etica profesionala ceea ce s-a intamplat este si ilegal, reprezentand un fals in acte introducerea pe statul de plata a unor drepturi, care apoi au fost „deturnate” astfel incat ….oameni buni „stati linistiti ca nu ati fost afectati”.Doar ati fost fraieriti, prostiti sau cum vreti voi sa-i spuneti.
    Si pentru ca este o situatie tipica, potrivita lui Caragiale :”Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie…. Dar cel puţin s-o ştim şi noi!” .
    Rusine, daca a trebuit sa se ajunga aici…vai de scoala pe care au facut-o acei oameni.

  2. Din pacate incompetenta e la ea acasa la CFR. Cum e posibil sa fi la cheremul unui soft? Poate nici salariile nu sunt calculate corect?Poate luna de luna ni se ia din salarii si nu stim, tot asa cum ni s-a luat pentru fotbal, chiar si dupa ce echipa nu mai exista?Era mai bine cand se faceau salariile manual. Se gresea, il luai de gat pe contabil si luna urmatoare iti dadeau banii! Acum s-au scos softul e de vina.

  3. Art 57 alin (2) din L571/2003 privind Codul Fiscal: „În cazul veniturilor reprezentând salarii, diferenţe de salarii, dobânzi acordate în legătură cu acestea, precum şi actualizarea lor cu indicele de inflaţie, stabilite în baza unor hotărâri judecătoreşti rămase definitive şi irevocabile, impozitul se calculează şi se reţine la data efectuării plăţii, în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data plăţii pentru veniturile realizate în afara funcţiei de bază, şi se virează până la data de 25 a lunii următoare celei în care au fost plătite.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s