27 Martie 2013


Marti, 27 martie 2013 a avut loc a III-a runda de negociere la Contractul Colectiv de Muncă.Procesul verbal de negociere se poate consulta aici.

Reclame

6 gânduri despre „27 Martie 2013

 1. Administratia isi ascunde incompetenta sub pres si din nou noi vom fi cei sacrificati, de fapt drepturile noastre salariale. Ce uosr e sa iei si ce greu e sa da inapoi> Linia e intr-0 stare din ce in ce mai proasta, pe fondul ca suntem din ce in ce mai putin si pe bani erodati de la an la an de taieri si inflatie. Oamenii se gandesc serios la alternative, culesul capsunilor iar specialistii i sunt deturnati de privati!
  E adevarat ca liderul de la Arad nu mai vrea sa mearga la negociere? Cta nesimtire! Nu esti prost desstul dac nu esti si fudul!

  • Bataie de joc! Asta nu e management, e prostie sau un plan bine pus la punct de a distruge domeniul feroviar. Sina la fier vechi, terenurile pe mana samasarilor. Doar distrugere. CFR-ul are terenuri ravnite de multi, in centrul orasului, in zone cu potential si e plin de datorii. Tehnologia folosita e din perioada antebelica..lopata, furca si tarnacopul

  • Nu si-o ascunde, o etaleaza si o vinde prostilor. Dai cu capul o data din greseala, gresesti si a II-a oara dar apoi e prostie. Din 98 tot dam afara personal si reducem cheltuielile iar rezultatul il vedem cu totii. E ca si cu femeia, stie tot satul mai putin barbatul.

   • E furt pe fata, CFR-ul va ramane cu putine linii, fara terenuri si fara personal specializat. Siguranta circulatiei va deveni o himera!

 2. Comisia de negociere a administratiei negociaza dur! Grecul ii foloseste acum si dupa le va da trei cizme ca in armata (tot suntem a 2 armata) si-si va instala proprii oameni in punctele cheie
  Unde e ”arma secreta” a negocierilor? A renuntat inainte sa inceapa? Latra si nu musca Credeam ca va sari la beregata administratiei…ca in toate consiliile face iures…ce sa-i ceri unde nu e minte?

 3. Nu am mai postat de mult…dar va urmaresc!
  Nu e destul sa incheiem un CCM nul. Trebuie sa obtinem ceva la CCM, cay despre disponibilizari nu scapam oricum, suntem sacrificati de 15 ani si rezultattele se vad cu ochiul liber.
  Cineva spunea zilele trecute ca din multe puncte de vedere e mai rau ca acum 20 de ani…la calea ferata e multttttttttttt mai rau.
  Ce arma secreta aveti ca nu m-am prins?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s