Sedinta de CD al FNDF


In data de 27 Martie la București a avut loc sedinta Comitetul Director al FNDF. Cu aceasta ocazie s-au analizat cele doua runde de negociere si  s-a discutat strategia  pentru  perioada urmatoare privitor la negocierea CCM.

Reclame

10 gânduri despre „Sedinta de CD al FNDF

 1. CAre sunt datele oficiale de sfarsit de an la calea ferata si ce cuprinde plnul de management al CEO grec? Ne rade si asta ca si predecesorii…A trebui sa-i puna mersul de tren de la inceputul mandatului anexa la contract. La sfarsit sa fie pus in oglinda mersul la dat respectiva si pentru imbunatattire sa fie recompensat iar pentru nenorocire penalizat. L-am spart!!!!
  De ce nu aveti emoticonuri pe site?

  • Si eu sunt de parere ca indicatorul de calitate al activitatii feroviare este viteza de circulatie al trenurilor. Din pacate de 20 de ani acesta a avut o evolutie negativa pe fondul scaderilor…de incasari, de fonduri pentru reparatii capitale si reparatii curente, de personal.

   • O mai veche doleanta a noastra se refera la statutul feroviarului. Acum ceva timp sindicatele au primit o propunere de statut (un draft) din partea administratiei pe care eu personal am considerat-o jignitoare. In prezent incercam sa incropim o propunere a sindicatelor…

   • Poate ne ajuta ”admin” sa facem schimb de adrese de email sa-ti trimit varianta propusa si poate ne da si noua varianta „sindicatelor” Mai multe minti pot descifra calea intelepciunii!

 2. Ca sa vorbesti de o startegie castigatoare ar trebui sa fim membrii aceluasi sindicat sau macar sa tragem impreuna in aceeasi directie dar au aparut veleitari pe mai toate regionalele, mai ales pe partea de trafic care oscileaza si dinamiteaza forta intregului. Ce cauta la negocieri reprezentanti a 5-6 sute de membrii?
  Si `angry bull` de la AR mai merge la negocieri? El mai lipsea si strategia e gata! Numai gura e de el.
  CA sa reusim trebuie sa cerem 2-3 lucruri pentru toti (de ex salariu minim 800) si sa nu cedam, chiar cu pretul ramanerii fara CCM. Fara CCM putem ataca prin mijloacele specific sindicale si, daca suntem uniti trebui se izbandim.

 3. Angry bull e foc si para dupa ce nu afost ales. I s-a intunecat si dramul de minte care-l mai avea de furie si improasca cu noroi pe toata lumea. De ce nu-l dati afara din federatie ca ne-am saturat de mizerile sale.

 4. Ce imbarligatura: CFR Marfă va prelua datoria de 606 milioane lei pe care CFR Infrastructură o are la ANAF. Prin această operaţiune, ANAF va descărca pe CFR Infrastructură de creanţă, iar CFR Marfă îşi va stinge parţial datoria pe care o are la CFR Infrastructură.
  Statul va primi bani si CFR SA gaura de la covrig.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s