Minuta Arad


Pentru judetul Arad, US Drum de Fier Timisoara a obtinut salariu suplimentar pentru anii 2009-2010, conform minutei comunicate de Tribunalul Timis. Este de asteptat comunicarea pentru a putea stabili pasii urmatori.

Reclame

12 gânduri despre „Minuta Arad

 1. Dati-le la picioare ca merita,orice victorie e un pas inainte. Administratia sta de la companie merita sa fie crucificata, in fiecare gara sa fie isirati cei care ne-au adus aici, sa-i vad lumea ca sunt niste netrebnici…fara nici o rusine.De 20 de ani ne ingroapa de vii.

 2. Tot in Banat se da ora exacta! Pentru a doua ora va salveaza, va dat primele acum va da si salriu XIII-lea.
  Bucurati-va!

 3. Bine ca tot astia din vest castiga, ca restul suntem pe sec sau pe pas. Acusi se prescriu drepturile si noi ne vom lua adioa de la ele! Frate „ceferistul” hai sa ne mutam in Banat!
  Daca adunam cateva sute de membrii putem sa ne afiliem la Timisoara?

 4. Ce se intampla cu sentinta pentru prime, a venit de la Curte, dac a venit de ce nu faceti ceva cu ea? Astept raspuns! Nu va suparati! Circula zvonuri ca vreti intelegere cu administratia. De ce executati numai pentru Timisoara si noi suntem la Drum de Fier?

 5. De ce trebuie sa semnam conventiile? Noi astia de pe Arad suntem mai fraieri, Timisoara isi ia toti banii o data si noi suntem obligati sa semnam conventii! Pana si CS primesc bani o data. Nu suntem de acord cu eslonarea. Dupa ce procesul a durat de ne/am saturat ne-ati tradat.
  Daca suntem obligati sa semnam conventiile inseamna ca sindicatul nu ne mai reprezinta si vom parasi! Normal ca dupa ce vati vazut sacii in caruta nu va mai pasa de noi astilalti

 6. De ce nu sindicatele nu reactioneaza? Liderul de la Arad improasca cu nooroi in toata lumea. `Toti sunteti *** numai el e cel mai capabil si cel mai cinstit, ne marea salariile, ne dadea derpturile din urma si multe altele` Chiar nu e ac de cojocul lui? Oamenii e tem de el fiindca se simt amenintati.

 7. nici un salariat nu ar trebui sa fie de acord cu esalonarea.ei ne-au intrebat pe noi daca suntem de acord sa nu primim banii la vremea respectiva.?in plus au anulat coieficintul de ieharhizare ca sa nu mai putem sa ii atacam nici pe calea asta .ati inteles cum isi pregatesc terenul?dar trebuie sa mai fi inteles ca o fac cu sprijinul f solid al asa zisilor lideri de sindicat care nu numai ca nu fac nimic,mai mult accepta toate aberatiile administratiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s