Sentinta irevocabila Arad


US Drum de Fier Timisoara a castigat in urma recursului la Curtea de Apel Timisoara, primele aferente anilor 2009 si 2010 a carui cuantum net este aproximativ la 2800 lei pentru fiecare salariat care are domiciliul in judetul Arad.

Momentan sentinta definitiva si irevocabila  se gaseste in posesia   Dlui. Munteanu de la Sectia L8 Arad.

In momentul in care sentinta va ajunge la uniune, vom face toate demersurile pentru a aplica cele hotarate de instanta, inclusiv prin executare silita. In fapt, in afara cazurilor cand timpul ne era impotriva am sugerat tuturor membrilor de sindicat aceeasi solutie, adica banii integral, actualizati cu rata inflatiei, pe cale amiabila sau prin constrangerea executorului judecatoresc.

Reclame

4 gânduri despre „Sentinta irevocabila Arad

    • Dragi colegi nu va lasati intimidati, „taurul turbat” cum il numiti aici nu are nici o putere, e o gura mare si atat. Raspandeste in jurul saunumai rautate si duhoare. De ce-l ascultati? Nu trebuie sa va comportati ca o turma, daca ati semnat conventiile luati-le inapoi, daca nu, scrieti pe ele ca nu sunteti de acord cu esalonarea si alaturativa celor care nu pupa in dos administratia. Timisoara au deja de o saptamana banii in conturi! Aradul e mai prejos?
      Bafta!

      • In ultimele saptamani tot s-a agitat pe la districte, apropo cate zile de activitate sindicala au liderii ca „angri bull” can pleaca de la district spune ca merge pt sindicat? Oare se ponteaza cu sporuri? Sau pe ochi frumosi! Pe el cine-l controleaza? din 20 de zile jumate pleaca pe aiurea!

  1. Bine ca Timisoara mai tine steagul sus. E un exemplu de urmat pentru celelalte sindicate. Nu trebuie lasat nimic la cheremul celor din administratie ca patim ca la contract.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s