12 iunie 2013


In data de 12 iunie 2013 a avut loc intalnirea intre reprezentantii administratiei feroviare si ai sindicatelor semnatare ale Contractului Colectiv de Munca, care a avut ca subiect drepturile neacordate si obtinute in instanta. Protocolul poate fi consulatat  aici.

Nota personala. Nu cred ca cineva, in afara persoanei in cauza, poate negocia aplicarea sau neaplicarea unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile care are caracter executoriu, altfel tot demersul se transforma intr-o gluma proasta.

De ce mai actionam in judecata pentru drepturi neacordate daca nu ducem actiunea la bun sfarsit?

Ce se va intampla daca administratia nu  va plati drepturile conform conventiilor?

Ce se intampla cu cei care nu au actionat in judecata sau au actionat mai tarziu si vor lua mult mai putini bani sau deloc?

Reclame

4 gânduri despre „12 iunie 2013

 1. Bravo domnilor din federatiile reprezentative! Pe cand face-ti un protocol prin care sa nu mai putem da in judecata pentru drepturile furate de administratie?
  De 10 ani administratia CFR ne fura din drepturi pe fata si voi esalonati dreptatea noastra, castigata prin instante? Cta nesimtire!
  De mai bine de 4 ani negociati de partea administratiei, CCM! Pentru noi cine mai negociaza/ mai aveti demnitate?
  Ce-ati facut 10 ani pentru drepturile noastre batjocorite de sefi…nimic, ati dat in judecata cand va fugea scaunul de sub picioare dar nu sunteti in stare sa „deranjati” administratia pentru a apara oamenii. De ce nu puneti in executare procesele castigate de federatiile reprezentative? Na-veti cojones! De aia!
  Suntem furati de drepturi in fiecare zi se taie din delegatii, din festive, nu mai avem cu ce merge la lucru /ne aducem hartie de acasa, si facem cheta pentru toner /echipamnetul de protectie e un vis!
  Suntem batjocoriti si voi incheiati protocoale? Unde e protocolul pentru 2%? Pe cand un CCM la nivel sectorial?

 2. Va pup, pa, pa! Sau pe romaneste lasati-ne!
  Asta e pretul pentru delegatia din * de acum cateva saptamani? Va promis masini noi? Care e pretul tradarii? Cat valoram?
  MT a ipotecat Gara de N, voi ne ipotecati viitorul1. Irina nota 10 pt coment, m-a uns pe suflet

 3. Un protocol grotesc! O ipotenta a sindicatelor care trebuie sa ne dea de gandit pentru cine votam atuci cand ni se cere!
  Au devenit sindicatele asemeni parlamentului o gramada de nemernici ahtiati dupa putere

 4. Curios lucru (sau poate nu e…) cum de au semnat protocolul cu noile conventii….au avut mandat sa negocieze asa ceva? Oare de ce la AFTF nu apara decit o singura semnatura? Sa intelegem ca mai sunt si lideri care si-au dat seama ca e prea multa bataie de joc? Cum ramine cu obligatia liderilor de a apara drepturile membrilor de sindicat? Au facut consultari, sedinte, adunari generale si au obtinut acordul membrilor de sindicat de a negocia drepturi obtinute in instanta inainte de a se prezenta la „stapinire” pentru a-si pune semnatura rusinoasa ca si in cazul pierderii coeficientilor de ierarhizare? Raspunsurile le asteptam in zadar….sa speram ca in loc de raspunsuri vom vedea demisii din functiile de specialisti….vise taica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s