Precizari in legatura cu ultimele sentinte


Referitor la ultimele sentinte privitoare la salariu suplimentar, fiecare angajat are de ales intre 3 optiuni:

 • esalonare in transe lunare a 130 de lei pe luna;
 • esalonare pe 3 ani cu plata in transe semestriale;
 • executare silita, pentru cei care opteaza pentru toti banii intr-o singura transa.

Optiunea fiecarui angajat este individuala. US Drum de Fier Timisoara respecta si sprijina optiunea fiecarui membru de sindicat.

Reclame

7 gânduri despre „Precizari in legatura cu ultimele sentinte

 1. CONVENTIILE SUNT ILEGALE.
  Dreptuire castigate in instanta nu pot fi supuse unei negocieri, renuntari sau unei forme de esalonare totala sau partiala. Administratia se bazeaza pe nestiinta oamenilor si credulitatea astora.
  Cei care au semnat protocoalele cu administratia sunt aserviti acesteia…

  • Ai dreptate, conform Codului muncii art. 38 drepturile salariale nu pot face obiectul unor tranzactii (art. 38„Salariaţii nu pot renunţa la drepturile ce le sunt recunoscute prin lege. Orice tranzacţie prin care se urmăreşte renunţarea la drepturile recunoscute de lege salariaţilor sau limitarea acestor drepturi este lovită de nulitate.”)

 2. Am auzit ca la sedinta de zilele trecute de la Bucuresti voci din federatie dorest esalonare cu orice pret! Scaunul si banii de la administratie e mai dulce decat munca in folosul oamenilor!!!!!!!!!!!!
  Sunteti lasi domnilor care sustineti esalonarea si niste oi ratacite cei care semneaza conventiile in conditiile in care sefii de la Timisoara si-au luat toti banii o data. Prostimea poate sa ia in 10 ani.

 3. E bataie de joc ce se intampla! Unii iau toti banii, unii sunt „obligati din anumite motive” sa semneze conventii iar altii nu vor vedea vreodata vreu chior. E corect? Toti lucram in acelasi loc si avem aceleasi drepturi! De ce nu se zbat sindicatele ca toti oamenii sa ia ceea ce ni s-a furat in trecut?
  Apropo, CCM se mai negociaza sau e deja facut si la de anul viitor?

 4. Pentru cei care (au) semnat conventii de esalonare!!!

  Din punctul meu de vedere sunteti niste tradatori care nu meritati sa luati acei bani. Va meritati soarta de sclavi pe plantatie! Sindicatul va reprezentat in instanta, va castigat procesele iar acum voi ii intoarceti c-ul semnand acele conventii de esalonare prin care va tradati singuri, pupand mana celor care vai furat drepturile.
  Va plangeti ca aveti salarii mizere, ca administratia face ce vrea dar va meritati soarta. Trebuia sa mergeti toti uniti sa va luati banii, asa aratam unitate si solidaritate. Liderii de la B au tradat de mult cauza noastra dar noi le dam apa la moara fiindca ascundem adevarul, suntem organizati in bisericute pe care administratia le trateaza cum vrea….cu multa indiferenta si dispret!

 5. Aveti perfecta dreptate si la Giurgiu s-au trimis conventii ,unii au semnat altii nu iar cand s-au bagat o parte din bani au mers ca oile la sucursala sa semneze conventiile .Niste tradatori cu totii ,fara sange in vene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s