Sedinta de negociere


La sedinta de negociere din data de 08 aprilie 2014 s-au discutat propunerile organizatiilor sindicale de modificare a patru articole din Contractul Colectiv de Munca. Administratia, ca de obicei a respins orice modificare, articolele ramanand  in divergenta. De asemenea, administratia a propus semnarea unui nou CCM pana in data de 15 aprilie cu un ajutor materiale cu ocazia sarbatorilor de Paste in cuantum de maxim  400 lei, restul  prevederilor ramanand inghetate.

Pentru aceasta propunere asteptam reactia tuturor membrilor de sindicat pana maine la pranz!

Urmatoarea intalnire va avea loc in data de 9 aprilie ora 13:00.

Reclame

13 gânduri despre „Sedinta de negociere

 1. Cu totii dorim calcularea salariului de incadrare, in functie de salariul minim pe economie(in vigoare),inmultit cu coeficientul de ierarhizare,corespunzator fiecarei clase de salarizare.

  • SI EU DORESC LA FEL. SIMT CA MA LASA PUTERILE. AM SENZATIA CA NOI, CEI DE LA CFR SUNTEM SPALATI PE CREIER.
   NU STIU CUM MAI SUPORTA TOTI COLEGII ATATA UMILINTA SI BATAIE DE JOC.CINE MAI POATE TRAI CU UN SALARIU LA NIVELUL ANULUI 2007 SI CU TOATE CELALTE DREPTURI TAIATE.
   CA SA NU MAI VORBIM DE PERMISELE DE CALATORIE CARE SUNT O BATAIE DE JOC. PT. ANUL TRECUT TREI DRUMURI ALBA IUIA BUCURESTI CLASA A II A, CALCULAND IMPOZITUL RETINUT SI CAT AM PLATIT SUPLIMENTUL DE I.C., PENTRU CA NU AM AVUT ALT TREN, EU SI SOTUL MEU AM ACHITAT APROXIMATIV 700 LEI!!!!!!
   DACA SE VA SEMNA CONTRACTUL IN ACEASTA FORMA, CRED CA VOI INTRA IN GREVA FOAMEI!!!!!
   DACA NU NE SOLIDARIZAM CU TOTII VOM AJUNGE SA MANCAM SI NOI, CA SI ALTII , DIN GUNOAIE!!!!
   SA NE DOMNII DIN ADMINISTRATIE, DOMNUL MINISTRU SI TOTI CEILALTI DACA AI AR PUTEA TRAI DECENT CU UN SALARIU CA AL NOSTRU, LA NIVELUL LUI 2007!!!!!

 2. Pe langa aceste l400 ron avem nevoie si de drepturile noastre, autorizatii,marirea salariului etc. Consider ca este praf in ochi.

 3. am fost tradati si umiliti si singura metoda este ca noi sa nu mai platim cotizatia la federatie iar mai mari lideri negociatori vor pierde obiectul muncii

 4. sa se spele pe cap cu banii astia toata administratia..!!!!!!! noua sa ne dea drepturile noastre, pentru ca muncim pentru ele, nu frecam scaunele prin birourile supraaglomerate de stabi care nu au vazut calea ferata decat la TV.

 5. Greva TOTALA fratilor,ca in GRECIA .Asta e raspunsul nostru si atunci o sa vedem daca le convine, doar asa ne vom recupera macar o parte din drepturile pe care le-am pierdut , deci domnilor LIDERI SINDICALI nu semnati ca ” primarii”,mai si cititi ce semnati!!!!

  • Lasa ca stiu ce semneaza.daca le taie lor din drepturi ar semna?ma indoiesc!dor cand e vorba de prostime semneaza orice doar sa le fie lor bine.

 6. GREVA TOTALA , asta e raspunsul nostru , ca in GRECIA ,doar asa ne vom recupera macar partial din drepturile pe care le-am pierdut.

 7. Nu mai putem fratilor.domnilor negociatori specialisti ne am pierdut toate drepturile grupa,prime ,grila,autorizatii etc toate categoriile si au mai recastigat din drepturile taiate doa la cfr nu se poate daca nu puteti plecati toti si nu ne mai mintiti anul trecut ne amageati cu o noua negociere in noiembrie. A fost praf in ochi.am ajuns sa avem salarii ca vanzatorii de ziare.nu semnati nimic fara a ne recupeta macar grila cu respectarea coeficientilor de ierarhizare macar

 8. eu zic in felul urmator ,daca acesti lideri de sindicat care ne reprezinta nu recupereaza toate drepturile sau o parte din ele, sa ii demitem. pentru ce sa avem niste conducatori care primesc tot felul de drepturi ,manaca bine , au masini de serviciu, bani cu nemiluita si care trebuie pentru aceste facilitati sa ne obtina drepturile. Ei ce fac? nimic se plimba toata ziua se vaita si nu au sa deschida gura in fata administratiei. Pentru mine sunt o RUSINE.

 9. nu se mai poate asa . trebuie sa punem piciorul in prag.dar cu cine?scaune multe cu salarii mari si muncitori putini.un muncitor la patru sefi.si salariul mediu este de 2400ron.

 10. GREVA TOTALA.!……DOMNILOR LIDERI DE SINDICAT DACA NU OBTINETI DREPTURILE PE CARE LE-AM PIERDUT DATI-VA DEMISIA CA SA IESITI DIN SISTEM CAT DE CAT ONORABIL LASATI PE ALTII CARE AU CURAJUL SA LUPTE PENTRU CFR-ISTI .VA INTELEG CA A MAI RAMAS CARNE PE CIOLAN DAR LA NOI NU MAI AJUNG NICI FIRIMITURILE.

 11. Ieri US Drum de Fier Timisoara a trimis la FNDF Bucuresti un act prin care solicita respectarea mandatului dat de Consiliul National. Doar Sindicatul Sectiei L1 Caransebes a acceptat semnarea acordului. In tara 3 regionale s-au opus, restul l-au acceptat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s