Consiliul National FNDF


Consiliul National FNDF a hotarat mandatul comisiei de negociere la Contractul Colectiv de Munca … recuperarea drepturilor pierdute, fara nici o crestere salariala.

Reclame

2 gânduri despre „Consiliul National FNDF

 1. Sa intelegem ca prin mandatul dat in CN se solicita negociatorilor recuperarea celor trei prime si a coeficientilor de ierarhizare? Sau numai primele?Daca nu vor respecta mandatul dat in CN ce vor face negociatorii? Ne vor mobiliza si organiza pentru greva dupa 23.04? Daca semneaza numai cu indexarea de 2.5% care sunt sanctiunile pentru negociatori? Recunosc ca sunt prea multe intrebari, dar ma tem ca mandatul dat nu va cintarii prea mult pentru negociatorii specialisti

 2. VA ABURESTE DOBRESCU DE FIECARE DATA SI VOI IL APLAUDATI. TURA ASTA NICI O CIORBA JEGOASA NU V-A DAT IN SUBSOLUL PALATULUI.
  ATI LUAT NISTE BANI SI V-ATI UITAT IN ALTA PARTE, LASILOR !!!!!
  TREBUIE DISTRUSA ACEASTA MAFIE PANA NU ESTE PREA TARZIU !

  TREBUIE DATI JOS CEI CORUPTI SAU FACUTA O ALTA ORGANIZATIE, CU OAMENI ONESTI, EVENTUAL PROFESIONISTI.

  NEGOCIEREA CONTRACTELOR COLECTIVE DE MUNCA REPREZINTA MODALITATEA PRIN CARE CEI AFLATI IN CONDUCEREA FEDERATIILOR SINDICALE SE ALEG CU O ,,PRIMA GRASA,, DE LA ADMINISTRATIE !!!!

  JOS CU EI !!!!! SUNT NISTE CURVE MASCULINE CARE NE CONDUC CA PE OI !!!! SA FACEM O ALTA STRUCTURA, DE PROFESIONISTI. SA NEGOCIEZE CONTRACTELE O CASA DE AVOCATURA SPECIALIZATA IN DOMENIU, CARE SA NU IA MITA SI CARE SA NU POATA FI SANTAJATA. EU UNUL NU MAI VREAU SA FIU LUAT DE PROST !
  MA ASTEPTAM CA CEI DE LA TIMISOARA SA NU II MAI PUPE P…OALA LUI DOBRESCU PENTRU CATEVA AVANTAJE ….PERSONALE. SI ANUL TRECUT NE-AU VANDUT SI VOI ATI STAT SI V-ATI UITAT. LA FIECARE INTALNIRE TACETI CA MUTII. CORUPTILOR !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s