despre negociere


De mai bine de 4 ani de zile drepturile din Contractul Colectiv de Munca la CNCF CFR SA au fost diminuate cu mai bine de 40% pentru functiile din partea de jos a grilei, motivandu-se criza mondiala, spiritul de solidaritate, problemele companiei etc.

A rezolvat ceva aceste taieri?

Nu, doar a adancit saracia celor saraci, acelora care muncesc, acelora care cara traverse si sine cu mainile goale, acelora care se trezesc la 04-05 dimineata si fac naveta zeci de kilometrii ca sa asigure circulatia trenurilor in bune conditii.  

In schimb  le-a pastrat un loc cald si bine platit celor care le taie din drepturi si acelora care nu le aduce echipament de lucru la timp sau nu le asigura mijloace de acces la locul de munca….

Intre timp starea caii ferate s-a mai degradat, viteza de circulatie a trenurilor a a ajuns ca acum o suta de ani, in tim ce altii circula cu sute de km/h.

Reclame

Un gând despre „despre negociere

 1. VA PLAC POVESTILE. ATAT! DACA AVEAI CEVA SANGE IN INSTALATIE CANDIDAI CONTRA LUI DOBRESCU! ASA EL A CANDITAT SINGUR CONTRA LUI SI ERA SA NU IASA NICI ATUNCI !!!!! fraieri !

  TREBUIE DISTRUSA ACEASTA MAFIE PANA NU ESTE PREA TARZIU !

  TREBUIE DATI JOS CEI CORUPTI SAU FACUTA O ALTA ORGANIZATIE, CU OAMENI ONESTI, EVENTUAL PROFESIONISTI.

  NEGOCIEREA CONTRACTELOR COLECTIVE DE MUNCA REPREZINTA MODALITATEA PRIN CARE CEI AFLATI IN CONDUCEREA FEDERATIILOR SINDICALE SE ALEG CU O ,,PRIMA GRASA,, DE LA ADMINISTRATIE !!!!

  JOS CU EI !!!!! SUNT NISTE CURVE MASCULINE CARE NE CONDUC CA PE OI !!!! SA FACEM O ALTA STRUCTURA, DE PROFESIONISTI. SA NEGOCIEZE CONTRACTELE O CASA DE AVOCATURA SPECIALIZATA IN DOMENIU, CARE SA NU IA MITA SI CARE SA NU POATA FI SANTAJATA. EU UNUL NU MAI VREAU SA FIU LUAT DE PROST !
  MA ASTEPTAM CA CEI DE LA TIMISOARA SA NU II MAI PUPE P…OALA LUI DOBRESCU PENTRU CATEVA AVANTAJE ….PERSONALE. SI ANUL TRECUT NE-AU VANDUT SI VOI ATI STAT SI V-ATI UITAT. LA FIECARE INTALNIRE TACETI CA MUTII. CORUPTILOR !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s