sedinta de negociere


Sedinta de negociere din data de 16 aprilie a intarit faptul ca administratia feroviara nu doreste  o negociere corecta a Contractului Colectiv de Muncă ci o impunere neconditionata a propriilor conditii. Din modificarile propuse  de organizatiile sindicale pentru a fi modificate la CCM, administratia le-a respins in proportie de 90%.

Administratia feroviara a venit cu o varianta a propunerii initiale, astfel s-a propus o marire a salariului cu 2% din 01 mai, la grila actuala si o marire din 01 octombrie cu 8%, tot la grila existenta, conditionata de rezolvarea unor probleme legislative. 

Pana maine trebuie dat un raspuns ferm.

Reclame

4 gânduri despre „sedinta de negociere

  1. Cerinte minime si obligatorii la CCM 2014-2015 din partea membrilor de sindicat: 1.Aplicarea coeficientilor de ierarhizare la salariul minim pe economie si actualizarea sa. 2. Autorizatia gratuita de calatorie pt. toti salariatii CFR.

  2. NE-AM SATURAT DE MINCIUNI, DE PROMISIUNI!!! EI O DUC BINE IAR NOI DIN CE IN CE MAI RAU!!!! II POFTESC PE DOMNII DIN ADMINISTRATIE SA TRAIASCA NUMAI O LUNA CU SALARIILE NOASTRE!!!! SA VAD DACA REZISTA!!!!! SINGURA SOLUTIE ESTE GREVA GENERALA!!! NOI NU EXISTAM PENTRU EI DECAT PENTRU MUNCA!!!!! DREPTURI PENTRU NOI NU MAI EXISTA DE MULT!!!!
    DRAGI COLEGI, TREZITI-VA!!!!!

  3. Atunci cand au venit la putere i-au acuzat pe cei din , naintea lor ca ne-au taiat salarii prime si alte drepturi, acum cand ei detin puterea de ce nu ne da inapoi ce ne-a luat cei din naintea lor? Niste mincinosi nu cedati si de aceasta data in fata lor ,mergeti inainte si bateti-va pana la capat pentru drepturile noastre castigate cu ani in urma . De fapt noi nu cerem decat drepturile pe care le-am castigat cu ani in urma nimic altceva asa ca ei nu trebe sa ne de-a nimic decat ce este al nostru in caz contrar GREVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s