sedinta de negociere


Sedinta de negociere din data de 17 aprilie 2014 nu a adus clarificarile necesare semnarii unui nou Contract Colectiv de Munca la CNCF CFR SA, administratia feroviara mentinandu-si oferta exprimata in sedinta de negociere de ieri…2%. Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care toti muncitorii la calea ferata vor avea acelasi salariu..salariu minim pe economie!

Ce inseamna 2% pentru marea majoritate a membrilor de sindicat? Aproape 15 lei in mana, bani de cheltuiala, in conditiile in care inflatia de la ultima majorare salariala a depasit 20%…

Reclame

6 gânduri despre „sedinta de negociere

  1. Fraților, dacă voi credeți că putem trăii cu 2%, înseamnă că am ajuns bătaia de joc a Administrației, eu unul nu mai vreau acest lucru, m-am săturat. GREVĂ !!! până ne bagă și pe noi cineva în seamă.

  2. Atentie la greva, Daca face greva muncitorii de la linii, poate sa faca doua luni greva, ca nu se simte nimica, Mecanicii daca au facut greva nu au miscat roata de tren, daca muncitorii de la linii fac greva circulatia trenurilor se desfasoara normal, iar muncitorii de la linii cand fac greva sa puna DISCUL ROSU ca sa fim auziti de cineva altfel nu vom fi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s