Paste Fericit


Uniunea Sindicatelor Drum de Fier Timisoara va ureaza

„Paste Fericit” paste1

Reclame

4 gânduri despre „Paste Fericit

 1. Liderii de sindicat vor sa ne vanda pt.10%(2+8) asa cum vrea administratia.Dupa 5 ani in care am suferit,tot din cauza lor,ne mai pregatesc inca o lovitura pe la spate.Cand nu o sa mai platim niciunul cotizatia la sindicat, atunci or sa inteleaga,cat de MICI sunt.Mandatul lor din partea noastra nu a fost de 10%,ci de reitroducerea coeficientului de ierahizare la salariul minim pe economie.

  • US Drum de Fier Timisoara nu a dat mandat pentru varianta 2+8% avansata de administratie, mai ales ca 8 este o varianta conditionata de realizarea unor obiective in viitor, putin probabile!

 2. Daca se va semna CCM 2014-2015 in conditii defavorabile membrilor de sindicat(marire10%),liderii de sindicat care vor semna acest contract ar putea fi dati in judecata de catre membrii de sindicat pt.inselatorie(in forma continuata).De data asta nu vom mai ceda.

 3. MAI LASA GLUMA, ESTI IN ACEEASI OALA CU EI !!!

  TREBUIE DISTRUSA ACEASTA MAFIE PANA NU ESTE PREA TARZIU !

  TREBUIE DATI JOS CEI CORUPTI SAU FACUTA O ALTA ORGANIZATIE, CU OAMENI ONESTI, EVENTUAL PROFESIONISTI.

  NEGOCIEREA CONTRACTELOR COLECTIVE DE MUNCA REPREZINTA MODALITATEA PRIN CARE CEI AFLATI IN CONDUCEREA FEDERATIILOR SINDICALE SE ALEG CU O ,,PRIMA GRASA,, DE LA ADMINISTRATIE !!!!

  JOS CU EI !!!!! SUNT NISTE CURVE MASCULINE CARE NE CONDUC CA PE OI !!!! SA FACEM O ALTA STRUCTURA, DE PROFESIONISTI. SA NEGOCIEZE CONTRACTELE O CASA DE AVOCATURA SPECIALIZATA IN DOMENIU, CARE SA NU IA MITA SI CARE SA NU POATA FI SANTAJATA. EU UNUL NU MAI VREAU SA FIU LUAT DE PROST !
  MA ASTEPTAM CA CEI DE LA TIMISOARA SA NU II MAI PUPE P…OALA LUI DOBRESCU PENTRU CATEVA AVANTAJE ….PERSONALE. SI ANUL TRECUT NE-AU VANDUT SI VOI ATI STAT SI V-ATI UITAT. LA FIECARE INTALNIRE TACETI CA MUTII. CORUPTILOR !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s