act 102 / 25 aprilie 2014


Federația Naționala Drum de Fier Bucuresti

Subscrisa Uniunea Sindicatelor„Drum de Fier” Timișoara, reprezentată prin Constantin Petreanu în calitate de președinte, prin prezenta solicitam reprezentanților FNDF în comisia de negociere a Contractului Colectiv de Munca respectarea mandatului dat de Consiliul National al FNDF din data de 15 aprilie 2014.

Originalul poate fi consultat aici.

Reclame

14 gânduri despre „act 102 / 25 aprilie 2014

 1. Asa mai merge. E o pozitie buna.
  Insa Dobrescu tot o sa se stearga la spate cu parerile voastre si ale celorlalti, cum a facut si pana acum, totusi asta e un motiv sa-l debarcam. Ieri dadea telefoane pe ascuns de la un lider de uniune la altul si le zicea ca ceilalti au zis sa semneze Acordul. Din toti liderii de uniuni numai doi l-au pupat in spate, si pe baza asta, plus interesul lui – a semnat acordul (caci luase si avansul de bani….a bagat in buzunar la faza de ieri 5000). Chestia e ca fazanii cei mici din teritoriu habar nu au ce golanii invarte el si cu Manea si cu altii. Acu l-a promovat si pe fiul sau in minister… asa ca…. o sa-i pupe-n curte in continuare pe sponsorii si protectorii lui din Minister… MUUUULT si bine.

  • Si-au batut joc de membrii de sindicat, marea majoritate meseriasi de cale care-i cotizeaza luna de luna de luna si asteapta un salariu care sa acopere rata inflatiei, au rate la banci………….
   Interesul lor este sa faca liniste in prag de alegeri, pe cine slujesc ei, pe cine apara, care este interesul lor ????????????
   Nu conteza oameni tot asa vor ramane, decizia a fost luata, ei ne reprezinta.
   RUSINE
   CARE SUNT UNIUNILE CARE AU DORIT SEMNAREA CU 2%, DAR LIDERI FNFM/C NU MAI AU NIMIC DE ZIS, OARE LE CONVINE, CE AU PROMIS OAMENILOR, CUM SE BATEAU CU PUMNUL IN PIEPT, AU FOST CUMPARATI ?
   DE CAND SINDICATUL SE GANDESTE LA BINELE ADMINISTRATIEI SI SOLICITA IN PROCESUL VERBAL DE NEGOCIERE SA SEMNEZE UN ACORD PE UN ANUMIT TERMEN PENTRU LINISTEA ACESTORA INAINTE DE ALEGERI.
   „Pe durata valabilităţii prezentului acord, angajaţii şi organizaţiile sindicale semnatare ale acestuia, precum şi sindicatele afiliate acestora nu vor declanşa conflictul colectiv de muncă şi nu vor participa la orice formă de încetare colectivă şi voluntară a lucrului în unitate”.
   URA SI LA GARA !!!!!!!!!!

 2. PENTRU CEI NEMULTUMITI ….. Ce ar fi sa-i sunati pe cei care ne conduc si sa le cereti explicatii …… Puteti trimite si mesaje, urari, felicitari…..

  1.DOBRESCU FLORIN – presedinte

  Tel. mobil: 0722.693.177

  2.PRICOP IOAN – vicepresedinte

  Tel. mobil: 0722693178

  3.GAINA HORIA DAN – vicepresedinte

  Tel. mobil: 0722.693.179

  4.DEMIAN SORIN – vicepresedinte

  Tel. mobil: 0724.399.170

  5.VOINA SORIN – secretar general

  Tel. mobil: 0722.693.292

  • Vezi daca iti raspunde cineva din conducerea Federatie ca sant
   ocupati cum sa prosteasca membri pe care ii reprezinta .Sa trqiasca si ei cu 20lei in plus la sarile pe care le avem.
   c

 3. V-am spus inca din 18.04.ca acesti lideri or sa ne vanda ieftin,d-le C.P.Intelegerea cu admistratia era facuta.S-au folosit de acesta „greva” ca sa poata legaliza aceasta intelegere. Daca intradevar,nu sunteti de acord cu ei,dati adunarea celor nemultumiti(sunt f.multi) si sa mergem la sediul sindical de la Bucuresti si sa le cerem socotela celor care au semnat acest act.Vreau fapte nu vorbe!

 4. Singura organizatie sindicala participanta la negocierile de infra care nu a semnat acordul este ANSF. Pacat ca este in minoritate . Poate ar trebui sa-i sustinem, sa ne afiliem la ei si sa-l lasam pe Dobrescu cu afacerile lui si cu prietenul Fratica.

 5. Deci,ce facem asta este intrebarea. Domnule Petreanu sunteti un tip destept de ce nu plecam din aceasta Federatie sa ne afiliem acolo unde lideri de sindicat se bat pentru drepturile noastre?. Suntem multi, deci ,de ce nu.

  • Sindicatul al carui membru sunt va vira catre federatie pentru perioada valabilitatii acordului, 2% din cotizatia lunara aferenta (poate vor realiza si presedintii de federatii ce suma „importanta” reprezinta 2%).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s