sedinta de negociere


In data de 22 iulie la sediul CNCF CFR SA a avut loc o noua sedinta de negociere a CCM. Din pacate singura oferta a administratiei a fost de a prelungi „acordul” cu inca 2 luni, respectiv pana la sfarsitul lunii septembrie, deoarece demersurile pentru rectificarea bugetului dureaza mult mai mult decat a fost estimat initial.

Reclame

3 gânduri despre „sedinta de negociere

  1. Si daca nu se face rectificare nici pina in septembrie? Se prelungeste iar acordul? Pina cind o tinem asa? In presa a aparut ca Rus a zis ca MT va fi unul din ministerele „rectificate” in minus, cine mai crede in promisiunile politicului (atit de schimbatoare) inghitite pe nedumicate de mai marii sindicali? Fara o pozitie ferma de revendicare sau actiuni hotarite si planificate cit mai curind, nu se va obtine nimic.
    Daca liderii de la FMC si AFTF nu vor sa faca nimic pentru a-si supara pe cei care-i platesc sa nu faca nimic, nu inseamna ca si liderii FDF si ANSF trebuie sa faca la fel. Se pot semna acorduri separate. Nu trebuie sa ramai cu orice pret alaturi de indiferenti.
    O ultima aminare printr-o prelungire pina la 31.08.2014, perioada similara cu cea de la Calatori, dupa care FDF si ANSF (care negociaza si la Calatori) sa treaca la actiuni legale cu fermitate. In aceasta perioada (pina la 31.08.2014) liderii FDF si ANSF sa ne organizeze iar noi sa-i sustinem, spre binele nostru. E singura sansa. Ce ziceti?

  2. Iar ne-au tras teapa ,,liderii nostri” ,au plecat la mare si ii doare in cot de noi. BRAVO LOR, ca ii lasam sa faca ce vor cu noi…..fraieri ce suntem!!!

  3. Datorita faptului ca toti cei din conducerea federatiilor sindicale sunt oamenii administratiei, adica platiti, cumparati si manjiti pe la bot cu kkt – a facut sa fim tradati si anul acesta, si anul trecut si tot asa de 5 ani. A trecut anul si noi am primit o majorare de maxim 2 lei / luna si am stat cuminti in banca noastra pentru asta – ca niste lasi si oi blege ce suntem. In ciuda faptului ca Dobrescu nu a avut madat sa semneze, s-a sters la fund cu parerile noaste si a batut palma cu administratia. Asta pentru ca are interese personale aici, pentru ca ia bani (mita), face afaceri murdare cu directorii de pe acolo si are ceva rubedenii cocotate in functii de conducere. Voi chiar nu vedeti ce papagali sunt toti liderii de uniuni sindicale… Se duc si ei si-l pupa-n fund la Bucuresti si voteaza tot ce spune Dobrescu si gasca lui si dupa aia vin in teritoriu si pozeaza ca sfintisori. Nu a avut nici unul sange in pene sa candideze contra olteanului corupt, nu are nici unul sange in instalatie sa-l dea dracului jos pe acest lingurar pervers care ne-o trage – la fiecare negociere. Ar trebui verificate toate dosarele FNDF Bucuresti si o sa vedeti cate sute de milioane a bagat in buzunar cu tot felul de afaceri cu avocati, firme fantoma, decontari de materiale publicitare, cotizatii si viramente aiurea. AR trebui bagat in puscarie.Daca o sa mai stam mult ca niste papagali si nu o sa-l debarcam pe Dobrescu de la conducere sau daca nu o sa facem alta federatie, ne ducem naibii cu totii. Putem fi si noi mari si tari, putem face multe. Cei de la miscare-comercial au devenit si ei curvele administratiei si ar trebui sa nu ne mai incurcam cu ei sau cu altii. Sa mergem pe drumul nostru, caci si noi putem bloca toata circulatia feroviara in tara timp de 2 saptamani foarte usor, numai sa se vrea. Daca nu ne scoatem drepturile ACUM, o sa mai luam …UE inca patru ani. Voi chiar vreti sa fiti gunoaiele lor…. sau va treziti in ultimul ceas….. ALEGETI !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s