Decenta


Acest site a fost creeat pentru informarea membrilor de sindicat ai Uniunii Sindicatelor Drum de Fier Timișoara si singura forma de cenzura a fost a bunului simt! Nu cred ca cineva isi doreste un site plin de trivialitati si injurii!

De aceea, atentionez pe utilizatorul „Macaz” cu providerul de internet UPC Romania  si IP 84.117.198.62 sa inceteze cu trivialitatile si injuriile in comentarii!! 

Reclame

3 gânduri despre „Decenta

 1. Vedeti de asta nu ne merge noua bine, stim sa aducem injurii si nu sa discutam ce este esential. Degeaba injuram ca nu rezolvam nimic. Haideti mai bine sa discutam in cadrul acestui site posibilitatile si modul de rezolvare a tuturor problemelor din sistemul nostru si poate accentuez acest lucru tot ce vom dezbate aici ajunge acolo unde trebuie sau cel putin vor vedea si ei ca nu suntem prosti si stim despre ce este vorba.
  rugamintea este nu mai folositi cuvinte care nu sunt in dictionar si fiti constructivi pentru noi si astfel vom invinge acest sistem.
  va multumesc.

 2. Nu-i chiar frumos sa spui ca liderii de Uniuni sau cei care negociaza sunt oarecum patati cu dulceata pe degete. Dar cum poti sa schimbi ceva, daca din negocieri nu au de castigat decat cei care negociaza, nu si muncitorii… E mai usor sa cumperi 22 de oameni decat sa le dai 10% la 22.000. Toate ziarele vuiesc in legatura cu asta. Ar trebui sa se stie ce bani primesc acesti oameni pe statul de plata ca inspectori relatii sociale, ce bani mai primesc in plus de la FNDF (indemnizatii) ce alte drepturi mai au (masina, benzina, scoatere din productie). Chestia e ca omul de jos e scarbit sa tot vada ca e tradat la fiecare negociere de CCM si ca nu se ia initiativa unei greve, protest, pichetare. Toti stau ca niste manechine si nu musca mana care-i hraneste. E normal pentru unii, pentru alti nu.

  • Daca aveti lideri care nu va reprezinta folositi dreptul democratic de a le spune in fata ceea ce ganditi sau penalizati-i la alegeri. Degeaba comentati pe la colturi sau pe net sub false pseudonime!
   Despre drepturile unora…sunt trecute CCM/acord care e public, doar trebuie citit!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s