sedinta de negociere


Urmatoarea sedinta de negociere a Contractului Colectiv de Munca la CNCF CFR SA va avea loc maine, 30 septembrie.

Reclame

2 gânduri despre „sedinta de negociere

  1. Isi bat astia joc de noi! Calea ferata e adiministrata catastrofal, de zeci de ani reducem din cheltuieli, ne impartim, ne unim, desfiintam iar o facem intreaga, ca la nebuni (incompetenti).Am taiat cheltuielile cu materiaele, cu personalul, am dat liniile asa zis neentabile la privat (care le-a facut profitabile), acum vrem sa le inchidem!! Aia din varf fac orice ca sa-si pastreze scaunele, cu salarii suculente dar cu ce pretz? Trenurile circula mai rar si cu viteza din ce in ce mai scazuta?! Cui ii pasa, clieentii nu conteaza pt nimeni/ la stat astia sunt tratati dispret! De fapt sunt buni doar la vot.
    Sindicatele, debusolate, mintite, mintind, niste gaini fara cap, fara busola.Jenant!Chiar in zecile de mii de salariati, doar astia sunt „reprezentanti”? E o gluma? Ma trezeste fluturasul de salariusi ratele la banca, intrtinerea si curentul!!
    Pacat de angajati sunt unii care chiar au aplecare spre acest fenomen numit cale ferata, chiar le pasa fiindca tatal sau bunicul lucra la gara. Vin noaptea, pe frig sau zapada, de multe ori nneplatiti sa se asigure ca „trenul merge”. Iau tradat sefii si sindicatele!

  2. Urmatoarea sedinta de negociere..va avea loc in „31 SEPT…” demisia tuturor liderilor de sindicat cat mai urgent sunteti o rusine , de fapt care sindicat? exista asa ceva?… rusinee.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s