sedinta de negociere


negociereIn data de 12 martie a avut loc o noua runda de negociere a Contractului Colectiv de Munca la CNCF CFR SA fara ca aceasta sa aduca vreo clarificare asupra viitorului…

Administratia a reamintit ca o majorare a drepturilor salariale individuale peste prevederile legale poate avea loc doar cu recorelarea cifrei de personal, pe romaneste, daca vrem salarii mai mari…trebuie facute disponibilizari!!

O remarca…administratia va analiza posibilitatea acordarii unor drepturi sub alta forma decat cea baneasca (tichete) in limitele bugetului aprobat.

De partea cealalta, sindicatele s-au intrecut in propuneri de modificare a CCM, pe vreo 15 pagini, aruncand pe piata majoritatea propunerilor venite din teritoriu, chiar daca unele din aceste propuneri sunt contradictorii sau similare intre ele.

Urmatoarea sedinta de negociere va fi in data de 16 martie, ora 11:00

Reclame

2 gânduri despre „sedinta de negociere

  1. Salutare fratilor….o luam de la inceput, negociem si iar negociem si acum au scos o alta scoatere de ochii la fraieri…tichete. sa-si ia ei tichete in loc de salarii si sa ne imparta noua banii ai grasi pe care ii iau ei pe acolo pe la minister, Sa nu ne lasam calcati in picioare si de data asta : GREVA GENERALA (TOTI nu doar cativa ).

  2. ASA, NU NE LASAM ,SA FACEM GREVA CA SA VADA CA NE PASA DE SALARIILE NOASTRE,FIINDCA NU EI DUC GREUL CI NOI.NE VREM banii pe care ni iau luat, inapoi. GREVA……sa nu ii lasam sa ne pacaleasca,fiindca noi avem de suferit ,nu ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s