sedinta de negociere


B1365451350In data de 19 martie 2015 a avut loc o noua sedinta de negociere a Contractului Colectiv de Munca la CNCF CFR . Administratia a mai cautat in sac si a mai gasit doua tichete de masa care se alatura celor 8 promise in sedinta de negociere anterioara.  De fapt  a mai gasit si doua grile de salarizare, una cu 01.01.2015 (!) si una cu 01.07.2015 care „peticesc” sacul. De ex. la clasa 10 de salarizare in prezent salariul este de 927 lei, de la 01.01.2015  ar fi 1012 lei iar de la 01.07.2015 ..1077 lei, pentru clasa 16…1043/1047/1102…clasa 20..1165/1171/1174 … la clasa 25 …. 1303/1307/1309…

De fapt rasfoind bugetul propus de CNCF CFR SA pe anul 2015 se observa se poatemagar observa „grija” administratiei fata de angajati, la capitolul cheltuieli cu salariile se propune o crestere de 3,57% insa la capitolul cheltuieli aferente contractului de mandat…cresterea e de 30,31% (ca erau mici!!!) iar cheltuielile pentru consiliul de administratie cresc cu 71,33% !!

Totusi o veste buna dinspre buget, se pastreaza constanta cifra de personal pe toata perioada anului 2015, la valoarea de inceput.

Reclame

14 gânduri despre „sedinta de negociere

 1. ASA E,noi luam ce ramane de la EI,dar nu trebuie sa ne lasam pacaliti inca o data ,fiindca am pierdut foarte mult dealungul anilor,trebuie sa negociem la sange daca vrem sa nu mai fim bataia lor de joc.HAIDETI FRATILOR CA SE POATE,NU NE LASAM…..CURAJ CA NU NE IAU BOII DE LA CARUTA!!! BAFTA .

 2. Pe listele care s-au trimis in teritoriu toti membri de sindicat au semnat ca sunt de acord cu greva in cazul in care nu sunt acceptate drepturile noastre pe care le-am pierdut timp de 6 ani
  speram ca liderii care semneaza in numele nostru sa nu ignore aceste liste pentru ca sa cam umplut paharul si suntem nevoiti sa-i chemam in instanta pentru ca trebuie sa inteleaga ca de modul cum negociaza depinde viitorul nostrul si al familliior noastre .SUCCES….!
  CC

 3. CE DRACU MAI OAMENI BUNI !!!!!! NICI DUPA ATITIA ANI NU VA DA-TI SEAMA CA SINDICATELE MERG MINA IN MINA CU ADMINISTRATIA??? NE-AU PIERDUT TOATE DREPTURILE…DE CE?????

  • Dobrescu si pensionarii lui din conducerea Sindicatului(mafiei) vor semna cum au facut si pana acum pentru a nu pierde avantajele(BONURI DE MASA,4400 LEI PE LUNA,BENZINA, MASINA,AUTORIZATIE CLS1 +VAGON DORMIT,HOTEL,PRIME,SEDINTE IN LOCURI PITORESTI+FRIPTURA SI SPRITURILE NENUMARATE,DELEGATII DE LA SINDICAT SI ADMINISTRATIE………..)In ultimii ani au renuntat la drepturile noastre inclusiv grupa de munca in schimbul cresterii avantajelor lor.Singura solutie este angajarea unei firme de avocatura din exterior care sa negociezela fel ca in toate tarile normale.

   • Dobrescu s-a inconjurat de o sleatha de betivi de la bucuresticluj, galati care-l ling …pentru un pahar de wisichi si lui ii place sa fie ”dobrescu I, ctitorul podului de la calafat”

 4. Asa e fratilor,dar se pare ca doar noi stim lucrurile astea nu si cei care negociaza,, pentru noi ”. GREVA VREM TOTI ,DACA NU NE CASTIGAM DREPTURILE PE CARE LE-AM PIERDUT. ………..ASTA E RASPUNSUL NOSTRU LA NEGOCIERILE VOASTRE DE PANA ACUM…….GREVA GENERALA!!!

  • Nu fac astia greva…au prea multe beneficii doar pentru ei ca sa le mai pese de noi…trebe o noua revolutie sa ne scapam de ei, sa le dam picioare in c.. sa ajunga de unde au plecat!!

 5. In tabelul anexa de la negocieri , in coloana cu citi salariati sunt pentru fiecare clasa de salarizare ( cele de la 1 la 46 ) daca aduni , sunt in total la CNCF – CFR – SA ( INFRASTRUCTURA ) = 22.421 salariati acum in martie 2015

 6. Din pacate au ajuns sa ne reprezinte o sleatha de pensionari care abia asteapta sa se intalneasca so puna de-un chiolhan pe banii nostrii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s