Intalnire cu Ministrul Transporturilor


B1365451350In data de  21.09.2015 a avut loc la sediul Ministerului, intre orele 15:30 – 19:30, la sediul Ministerului Transporturilor a avut loc o intalnire la care au participat conducerile unitatilor feroviare, conducerea MT (Ministrul Transporturilor, Secretatul de Stat) si reprezentatii federatiilor  sindicale feroviare reprezentative.

Din pacate concluziile sunt triste… CNCFR – din situatia prezentata a rezultat ca facand eforturi, se vor putea mentine veniturile salariatilor la acelasi nivel si in 2016.

Toate organizatiile sindicale au exprimat un punct de vedere comun si anume: DACA PANA LA 01 OCTOMBRIE NU SE REZOLVA CERINTELE NOASTRE SE OPRESC TRENURILE. Greva japoneza se va desfasura conform celor anuntate in perioada 22-24 septembrie prin purtarea unei banderole albe pe bratul stang, fara intreruperea activitatii.

 Urmatoarea intalnire va avea loc, cu participarea Domnului Ministru dupa sedinta de guvern de miercuri, urmand sa ne intalnim la nivel de societati feroviare joi la ora 11:00.
stire in curs de actualizare…
Reclame

6 gânduri despre „Intalnire cu Ministrul Transporturilor

  1. Mai un pic ne spun ca nu mai AU bani sa ne plateasca ,si sa muncim pt bunastarea TARII SI NOI FRAIERII sa acceptam sa o duca cei de SUS bine si noi sa mergem la cersit dincolo ,ca la noi in tara cersim degeaba……GREVA FRATILOR ,. sa-i vedem daca le convine suspusilor sa piarda banii companiilor?……………GREVAAAAAAA…….!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s