Intalnire la Ministerul Transporturilor


CLIIMA20091113_0087_1In data  de 15. 10 .2015, a avut loc la sedul Ministerului Transporturilor, o intalnire de lucru la care au participat doamna  Secretar de Stat Maria  Magdalena Grigore, directorii economici ai celor trei companii de cale ferata (din partea  CNCF „CFR” SA a participat d-na Director  Economic Sorina Baicu ), conducerea federatiilor reprezentative la CNCF CFR SA. Informarea de la Federatia Nationala Drum de Fier poate fi consultata aici.

Reclame

4 gânduri despre „Intalnire la Ministerul Transporturilor

  1. LASA-TI SEMNATUL SI HAIDETI SA FACEM CE TREBUIE NU CE VOR EI !!! MAI SUPORTAM IARASI 3 LUNI ? SI DUPA AIA CE URMEAZA ALTELE 12 ? GREVAAAAAAAAAAA!!!

  2. De un an jumate aproape doi se mimeaza o negociere si noi plecam capul…suntem jumate la salariul minim dar tinem in comisia de negociere aceleasi persoane care nu-si vad dect propriul interes. Cum e posibil ca un vice al confederatiei Fratia sa nu aiba acces la cei care tin fraiele pentru deblocarea negocierilor, simplu are membrii de familie in locuri caldute din companie primite cu dedicatie. Mai sunt vreo doi trei in comisia de negociere care nu vor sa merga in pensie fiindca unde e mai bine decat la sindicat!! Mai aranjeaza o treaba alta, leafa buna merge!! Daca la altii s-au mai schimbat in conducere, La drum de Fier se merge pe aceeasi varianta de mai bine de 20 de ani si rezultattele sunt de la na la an mai proaste…meseriasii de cale sunt cei mai prost platiti din calea ferata!
    Ati ajuns liderii de sindicat ca parlamentarii traiti in cutia voastra aurita, va vedeti propriul interes si de cei de jos nu va pasa dact cand nu va platesc cotiazatia

  3. Oamenii si-au pierdut increderea in sindicat din cauza lideriilor de sindicat care au avzut doar si miere cand de fapt erau doar minciuni Penntru aceasta trebuie schimbati si inlocuiti cu persoane in care putem avea incredere nu care sa ne duca cu zaharelul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s