final de drum


mica intÎn data de 18 decembrie 2015 a avut loc sedinta de negociere a Contractului Colectiv de Munca la CNCF CFR SA.

Dupa  discutarea  articolelor  ramase  in divergenta,  conform   procesului  verbal  din data de 16.12.2015, partile  au  ajuns  la o  intelegere  eliminand  divergentele  respective  si au convenit  sa  incheie  un nou  contract colectiv  de munca cu valabilitate  de 15 luni de la data inregistrarii, care sa cuprinda  drepturile  de salarizare  si personal negociate de comun acord, inclusiv cele referitoare la majorarea salariilor de baza cu 10% si acordarea a cate un tichet de masa/salariat/zi  lucratoare, conform prevederilor legale.

Procesul verbal de sedinta poate fi consultat aici.

Reclame

6 gânduri despre „final de drum

  1. s-a semnat ? si restul cererilor ,au picat in gratiere ? calatorii au semnat de la 1 majorarea ,noi din 18 ,de ce? calatorii primesc pana la 1000 ron pentru concedii,noi? etc,ctc? NOI nu avem dreptul la un trai mai bun sau nu avem cone sa negocieze pt noi? pt ce platim cotizatii ? V-ATI SPALAT PE MAINI PT 15 LUNI ? RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

  2. Nu le pasa au uitat ca traiesc pe spatele muncitorilor,sant toti corupti fara frica de D-zeu,pentru ei nu conteaza ca salarul minim pe tara a depasit salarul muncitorilor,nu negociaza pentru noi ci inpotriva noastra. Rusine d-lor sindicalisti vati asigurat inca pentru 15 luni,aveti timp pentru sedinte prin diferite statiuni pe bani nostri.RUSINE

  3. @pappyy Esti tare pe net „ai atitudine”! De nemultumiti ca tine e tara plina si de aceea o ducem cum o ducem!! Nu-ti convine schimba ceva, spuneti nemultumirea de fata cu colegii tai, schimba liderul de sindicat, schimba sindicatul sau schimba locul de munca. Nu te tine nimeni cu forta la cfr. Astea sunt optiunile

  4. macar eu am atitudine aici ,spre deosebire de altii care se multumesc cu ce li se da…!!! se vede ca detii o functie si tie frica sa nu o pierzi daca vorbesti asa !!! din cauza unora ca voi cu functii de conducere si prin sindicat ne este noua asa bine !!! intreaba muncitorii daca sunt multumiti si dupa aia te iei de mine ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
    CRACIUN FERICIT !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s