Termen la Curtea de Apel Bucuresti


clopotelIn data de 04 februarie 2016 a avut loc un nou termen in dosarul 78143/3/2011. Din pacate, rezultatul e doar o amanare pentru 03 martie 2016 din aceași cauză, neindeplinirea procedurii fata de persoanele decedate.

Reclame

12 gânduri despre „Termen la Curtea de Apel Bucuresti

    • Nu stiu cui foloseste aceste amanunte din proces intr-o etapa cand balanta nu e inclinata intr-o parte sau alta. Tot ce am postat sunt date concrete si relevante pentru toata lumea interesata.

  1. Ce s-a hotarat la comitetul director in privinta procesului sau nu de aceea v-ati intalnit? Despre clasa de salarizare, vouchere de vacanta ce se va intampla ca la alte societati feroviare sunt prinse in contract sau dupa semnarea contractului ati intrat in vacanta dupa 2 ani de negociere inca 15 luni? Vine salariul minim si toti muncitorii vor fi clasa minima ce se va intampla atunci? Poate ca batraneilor din conducere nu le mai pasa ca ii salveaza pensia dar noi ramanem cu belele pe cap!!!

  2. prin in fintarea noului sindicat noi ce sa intelegem caci am pierdut cele doua procese care inca mai sunt pe rol despre aceste procese nu ati vorbit nimic prin acel comunicat pe care la-ti trimis automat schimbind denumirea acele procese nu mai au nicio valoare iar pe noi cei de jos cine ne mai reprezinta?domnule cristi daca veti desfinta sindicatele de pe secti .Nu cred ca veti avea sorti de isbinda ,chiar daca noi nu avem atita scoala sa nu uitam caci suntem in 2016 nu in 1990 va multumescsi asteptam niste lemuriri daca ni le veti putea da?

    • Nu exista nici o influenta asupra rezultatului procesului in cazul infiintarii acestui sindicat. Acele procese nu sunt pierdute, sunt pe rol, cel de la Curtea de Apel Bucuresti are termen in 03 martie si vor continua in forma actuala. Propunerea de infiintare a unui sindicat care sa uneasca toti sindicalisti a fost facuta tocmai pentru ca nu mai suntem in anii 90, cu scopul de intarire a activitatii sindicale, pentru ca toti sindicalistii sa beneficieze de aceleasi drepturi si pentru a evita „lupta” intre sindicate. Parerea mea ca uniti vom fi mai puternici!

  3. foarte bine!!! dar atunci vrem si noi alti liderii,care sa aiba acorul nostru ,nu autonumiti !!! si eu sunt de aceeasi parere ,unitate!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s