Sindicat


descărcareE timpul să trecem la nivelul următor, a venit vremea evoluției și din sindicatele acelea mici să facem unul mare și puternic. Asta e direcția de urmat pentru a ne întări forța care ne va  permite să avem un cuvânt de spus în noua conjunctură instituțională. În adâncurile ființei noastre ne-am întrebat mereu de ce suntem pierzători? E timpul să vorbim pe aceeași voce, să scurtăm drumul între cel care muncește și acela cel ne apără drepturile, e timpul ne facem auziți direct în fața administrației feroviare și să ne câștigăm dreptul la o viață decentă.

Care sunt avantajele:

  • Se reduce distanța între membrul de sindicat și cei care sunt reprezentanții acestuia în fața administrației feroviare;
  • Se creează o structura sindicala unitară care va avea peste 1300 membri;
  • Toți membrii de sindicat vor avea aceleași drepturi/obligații indiferent de sindicatul din care provine care vor fi consemnate în statutul de organizare și funcționare;
  • Cotizația va fi unică, 1% din venitul brut;
  • Se va generaliza colectarea sumelor aferente a redirecționării a 2% din impozitul pe venit pentru ajutorarea membrilor de sindicat.
  • Devenind o entitate care se intinde pe zona de dezvoltare Vest, va putea fi eligibila în vederea atragerii de fonduri europene în nume propriu  sau prin asociere atât pentru dezvoltarea activității (asigurarea unor servicii de consultanță) cât și pentru dezvoltarea profesională a membrilor săi.
  • Îndemnul nostru ar fi urmatorul ,,adreseaza-te la sindicat si te vom ajuta sa-ti obtii drepturile tale legitime la locul de munca”
Reclame

2 gânduri despre „Sindicat

  1. Poate ca oamenii de jos ar vrea dar daca nu ati stiut „filiera aradeana” va cenzureaza mesajele asa cum s-a intamplat si cu executarile, ne indeamna sa nu participam ca ne pierdem drepturile, ca nu avem nimic de castigat daca se face un sindicat si tot din astea.Ba de multe ori va adreseaza tot felul de cuvinte urate desi cand s-a mai castigat ceva prin tribunal la Timisoara se laudau cu asta.

  2. VREI SA-SI PIARDA MOGULII SCAUNELE SI BANII IN PLUS PE LANGA PENSIE? AFARA CU EI ! AU MANCAT SI BAUT DESTUL DE PE SPATELE SINDICATELOR ! SUNT PREA MULTI SI DE ACEEA LE TREBUIE MAI MULTE SINDICATE, SA AIBA DE UNDE SA MULGA! UNITATE FRATILOR , ACUM SAU NICIODATA! TRIIMITE-TI TABELE PE SECTII SA VEDETI CI E DE ACORD SAU NU , ASA DACA ASCULTAM CE ZICE UNUL SI ALTUL DEGEABA ASTEPTAM UNIUNE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s