Termen la Curtea de Apel


curteaABIn data de 05 mai 2016 la Curtea de Apel București s-a desfașurat o noua sedinta de judecata in procesul 78143/3/2011.

Din pacate rezultatul …inca un termen in 30 iunie 2016 in vederea reluării procedurii de citare cu mostenitorii recurentilor decedati!

 

Reclame

5 gânduri despre „Termen la Curtea de Apel

  1. Pai nu se spunea data trecuta ca la urmatorul termen se vor scoate persoanele decedate sa fim in regula cu actele ? sau era o vrajeala ca de obicei sa ne inchideti gura? ca si cei10% din decembrie iar acum majoritatea avem salar ca si cei care matura frunzele de la intrare in sectii ,desi multi suntem la SC. BRAVO SI LA MAI MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • De 3 termene, instanta de judecata are o „problema” cu persoanele decedate. E dreptul acesteia de a se lamuri asupra acestei probleme si a noastra de a limpezi apele! Nimeni din partea sindicala nu are interesul sau scopul sa lungeasca acest proces! Daca aveti suspiciuni puteti sa cereti disjungerea din proces si sa mergeti pe cont propriu!

  2. multumesc pt raspuns ! dar dupa atatea amanari pe aceeasi tema ,ne intrebam si noi ,nu?care e problema si cat ne mai amana ,pana murim si noi?

  3. Lipsa de procedura.
    Instanta a citat toti mostenitori din dosar, la 2 persoane s-au intors citatiile, instanta reface procedura de citate la adresa plus citarea prin afisare, in data de 30.06 a spus ca se va judeca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s