Sedinta de negociere


In data de 09.03.2017, la sediul CNCF CFR SA Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii administratiei CNCF CFR SA si reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative din CNCF CFR SA. În absența BVC-ului CNCF CFR SA aprobat conform legislației în vigoare se are în vedere semnarea unui act adițional la actualul CCM. Se menționează ca proiectul de BVC are o crestere a fondului de salarii de 22% fata de fondul din 2016 (care nu include si asezarea salariilor la 1450 datorita cresterii salariului minim garantat in plata). Procesul verbal de sedinta poate fi consultat aici.

Urmatoarea sedinta de  negociere va fi in data de 15.03.2017. 

E un deja-vu? În zona bugetara s-au  acordat cu usurinta mariri de peste 50% in absenta bugetelor de venituri si cheltuieli dar in unitatile feroviare nu este posibil si asta in conditiile in care bugetarii si-au reintregit veniturile dupa „taierile” de trista amintire…

Reclame

4 gânduri despre „Sedinta de negociere

  1. Cristi ,eu pe data de 22.03.2017 ,probabil cu leistii de la Iasi ,vom fi in greva de avertisment ,indiferent de pozitia FNDF. Am dat in teritoriu tabelele de greva asa cum m-am priceput eu ,cu respectare legii 62/2011. Vino si tu langa noi cu leistii de la Timisoara. Vor veni si alte ramuri langa noi .

    • Daca crezi ca sindicatele din Timisoara sunt capra cuiva te inseli amarnic, Liderul vostru trebuie sa iasa public sa-si ceara scuze pentru toate jignirile aduse membrilor de sindicat din Reg Timisoara si apoi sa faceti apel la solidaritate! De ce nu mergeti voi fain frumos la Craiova sau la Brasov, poate la Cluj ca tot ati solidarizat impreuna. Nu va baga nimeni in seama? N-am uitat ce-ati facut asta vara!!

  2. Cred ca e momentul sa se faca ceva si ptr CFR isti.Poate daca reusiti sa va adunati veti reusii sa fiti din nou respectați ca si innainte de 89.Bunicii si părinții vostru au luptat ptr niste drepturi normale pe care le ati avut si acuma ce mai aveti?Usor usor v au dezbinat ca sa reusească ei sa si daca mendrele si isi bat joc in continuare de voi fara a va recunoaste munca si condițiile in care lucrat i si voi ce faceti?Ar fi vremea sa faceti ceva altfel nu va baga nimeni in seama.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s