Sedinta de negociere


In data de 15.03.2017, la sediul CNCF CFR SA Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii administratiei CNCF CFR SA si reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative din CNCF CFR SA.

Administratia a facut cunoscut ca propunerea de BVC trebuie refacuta in conformitate cu dispozitiile MT si acest proces durează avansand propunerea de a incheia un act aditional care sa mentina drepturile la nivelul actualului CCM.

FNDF isi va exprima un punct de vedere dupa consultarea membrilor de sindicat. Maine 16.03.2017 are loc la Bucuresti, Consiliul National! PV de negociere poate fi consultat aici!

Urmatoarea sedinta de negociere in data de 21.03.2017

 

Reclame

6 gânduri despre „Sedinta de negociere

  1. Vad că CFR marfă nu se afla pe ordinea de zi al acestei dezbateri și salariați de la aceasta companie vor sa fie informați

  2. domnu meu, BVC / PVC=NIMIC pentru mine, daca va referiti din nou la IMBUNATATIREA CONDITIILOR DE MUNCA, asta aud de 22 de ani incoace si tot de atat timp nimic nu sa imbunatatit. tarnacopul meu tot atatea kg are,lucrul tot manual se face,echipamentul tot mai prost si mai putin este. cu astea m-am obisnuit dar de ani buni astept sa vad o imbunatatire pe partea financiara care mi-ar usura mult conditiile de trai si cele de la serviciu. este adevarat ca biroul meu este cu zeci de km mai spatios, ca am aer conditionat (iarna) si calura (vara) dar in comparatie cu dv am un venit/beneficii mult mult mai mici…deci va rog ca toti cei ce ne reprezentati sa depuneti un pic mai mult efort la asa zisele negocieri si sa reusiti sa negociati si in favoarea celor ce trag in jug nu doar pentru cei ce conduc. P.S. muncesc la districtul 9 Anina si in continuare pierd/se retin 50 lei la sporul de pericol,acum cativa ani cand ati fost la Anina ati zis ca nu se poate,uite ca se poate. va multumesc si va doresc mult succes,mai ales in 21-03-2017. toate cele bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s