Sedinta de negociere


In data de 30descsasa.03.2017, la sediul CNCF CFR SA Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii administratiei CNCF CFR SA si reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative din CNCF CFR SA.

Din fondul de cheltuieli sociale se va acorda fiecărui salariat un ajutor material cu ocazia Sărbatorilor Pascale in valoare de 150 lei. Protocolul poate fi consultat aici. La urmatoarea intalnire se va negocia propunerile federatiilor sindicate si ale administratiei. Acestea pot fi consultate aici. Federatia Nationala Drum de Fier a solicitat din nou o varianta de „Anexa 1” din partea administratiei, propunere care sa cuprinda coeficienti de ierarhizare si formula de calcul. PV de sedinta poate fi consultata aici.

Urmatoarea sedinta de negociere in data de 05.04.2017.

Reclame

12 gânduri despre „Sedinta de negociere

  1. Eu am aflat că se dau ajutoarele astea de vreo săptămână. Voi ce contribuție ați avut la asta? De sindicate zic…

  2. Nu sinteti normali.Nu vreti sa va platiti angajatii.NU VRETI.Cei mai buni oameni pe care i-ati avut au plecat de mult.Ca n-ati vrut sa-i platiti.Ati mai ramas cu astia ca mine,care mai avem 1-2 ani pina la pensie.Ce-aveti de gind cu CFR-ul,nu stiu.Voi subminati economia,atita cita mai e

  3. Romania a trecut la ora de vara.Voi nu.Ce fel de site e asta?Oare pt ce va platim?Site-ul de la Federatia Nationala Drum de Fier e tot in mentenanta de trei luni.Da cotizatiile de la fraieri le incaseaza si aia

  4. Unde e anexa 2, unde se modifica clasele de salarizare……..ca din propunere se modifica doar la picheri si tractoristi ? vrem sa fim toti tactoristi daca se plateste mai bine! cei care au raspundere ( sef ech,revizor cale…etc) nu merita? O SA RAMANETI SINGURI FRATILOR ,DACA SEMNATI ASA CEVA!!!!!

  5. De ce am mai asteptat o luna ? ca sa ne dea ce vor ei ? Aveti grija ce semnati ,fiindca o sa ramaneti fara cotizanti ,multi se vor muta la noul sindicat care e pe cale sa se infiinteze!!!(din auzite).

      • Asta inseamna ca sintem bugetari,daca guvernu aproba bugetu.O sa ne creasca salariile cu 50-60 la suta,ca la aia din administratia locala si centrala.Pt aia sint bani

  6. ATUNCI DE CE MAI NEGOCIATI , PANA NU SE APROBA BUGETUL? IN FIECARE SAPTAMANA INTALNIRE ,PENTRU CE? SA SE MAI DISTREZE UN PIC MAI MARI NOSTRI LIDERI DE LA BUCURESTI?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s