Sedinta de negociere


730135_11786430-770x300 In data de 11.04.2017, la sediul CNCF CFR SA Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii administratiei CNCF CFR SA si reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative din CNCF CFR SA.

In deschiderea sedintei de astazi s-au abordat propunerile sindicatelor in legatura cu modificarea textelor din actualului CCM. Din pacate, dupa cum vedeti in PV,, toate propunerile sindicatelor au ramas in diverganta cu administratia, in afara de 2 propuneri ale FNDF, una, foarte importanta in legatura cu suspendarea CIM in cazul cercetarii disciplinare prealabile (propunere facuta de Uniunea DF Cluj) si stabilirea unui termen pentru incheierea „Protocolului pentru utilizare a fondului de 5%”. In cazul acestei respingeri totale, cu sau fara motiv, a propunerilor noastre, va rugam sa ne transmiteti un punct de vedere. Va asiguram ca federatia noastra a sustinut cum a stiut mai bine toate propunrile noastre.

In legatura cu acordarea de clase pe Anexa 2, administratia s-a antepronuntat, afirmand ca in proiectul de anexa 1 pe care il gandesc si il va prezenta joi, in eventualitatea aprobarii BVC in sedinta de guvern din data de 12.04.2017, nu se iau in considerare modificari de clase de salarizare ci acordarea unor procente pe actuala grila de salarizare, urmand sa se discute o ierarhizare care va putea fi aplicata cand vom avea un fond de salarii care sa permita aceasta. Avem totusi speranta ca la discutarea divergentelor in prezenta domnului Director General vom mai rezolva o parte dintre acestea.

In legatura cu acordarea ajutorului material cu ocazia Sarbatorilor Pascale si plata chenzinei II, acestea se vor acorda maine, respectiv poimaine.

Procesul verbal de sedinta poate fi consultat aici.

Urmatoarea sedinta de negociere va fi in data de 13.04.2017

Reclame

12 gânduri despre „Sedinta de negociere

  1. fonduri ptr salarii nu vor fi curand….ce, cu nerusinare, nu intelegeti dv. este ca nu dv trebuie sa aveti ”sperante”, sperante avem noi angajatii cei in carca carora stati dv, noi avem speranta ca dv va bateti pentru drepturile noastre pentru salarii decente nu cum spuneati pentru imbunatatirea ”fictiva” a conditiilor de munca…v-am mai spus ca tarnacopul meu tot atatea kg are si avea si in 1994 si in 2017 si pana la pensie… dv treziti-va pana joi si duceti-va la ora 15-30 cu CERERI nu cu sperante… angajatii nu au numai OBLIGATII ar trebui sa aibe si DREPTURI… good luck !!!

      • deci restul sunt sclavi sa inteleg? cu aceasta idee va duceti la negocieri, capul plecat sabia nu-l taie? boierul tot boier…zic sa-i pupati un pic ptr fursecuri… deci eu nu sunt in 2017 sunt in 1907…. ce sa vezi ca fu si rascoala nu doar sclavie.. din ce am citit stiu ca rascoala din 1907 nu fu declarata ilegala si n-au asigurat o treime care sa mearga pe plantatie… domnule auzi voci….voci care-ti spun sa mergi la conacul boierului cu capul plecat ? iti convine situatia asta? fain, ce sa zic…

      • nu a hotarat fiecare ce are de facut,am aflat de greva fiind sunati sa ne vedem de lucru ca noi nu facem greva. cam cati credeti ca au participat la acest protest spontan …”O parte din angajatii CFR Infrastructura si CFR Calatori….”( asa scrie in anumite stiri……) angajatii cfr…prostie,angajatii administratiei,nu? am citit p.v…. nu-s asa de fiorosi , trag de timp din 98 incoace. dezbina si condu… daca dv ziceti ca a fost protest spontan inseamna ca nu sunteti in stare sa pregatiti o greva generala… pe mecanicii de locomotiva ii doare la tampon,au grupa 1 sunt multumiti…nu? nu merge legal cu greva…hai sa ne facem toti programari de concediu de odihna si sa il si luam toti in luna aprilie 2018 poate vor negocia la anul. de ce sunt obligat sa stau acasa si sa recuperez intr-o sambata toate liberele care se dau pentru BUGETARI ??? daca nu sunt bugetar de ce sa stau liber ca si ei???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s