Sedinta de negociere


descărcare (3)In data de 13.04.2017, la sediul CNCF CFR SA Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii administratiei CNCF CFR SA si reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative din CNCF CFR SA.

Dupa ce a fost aprobat BVC in varianta dorita administratia a prezentat o forma a Anexei 1 cu mai putine clase (25) prin concentrarea unor functii si meserii din intervalul de clase de la 1 – 30 din grila actuala. Va rugam ca pana la sedinta urmatoare (18.04.2017) sa ne prezentati un punct de vedere asupra acesteia. In urmatoarea sedinta, Administratia va prezenta si o forma a anexei 2 prin transpunerea noilor clase de salarizare, daca suntem de acord cu aceasta grila. Federatia noastra a prezentat o propunere cu 46 de clase cu coeficienti de ierarhizare si formula de calcul. Administratia a mentionat ca nu isi poate asuma raspunderea pe o anexa cu coeficienti si formula pentru ca aplicand-o in cazul cresterii salariului minim s-ar putea depasi fondul de salarii aprobat prin BVC. Negocierile cu privire la anexe raman deschise si dupa cum puteti constata am solicitate si rezolvarea divergentelor in prezenta Directorului General, conform regulamentului. PV de sedinta poate fi consultat aici.

Urmatoarea sedinta de negociere in data de 18.04 2017

Reclame

6 gânduri despre „Sedinta de negociere

  1. Praf in ochi,asta ofera administratia! si de ce pe 2 ani? nu va lasati iarasi calcati in picioare,sustineti varianta voastra la anexa 1,altfel suntem la fel ca inainte, fara nimic! Acum avem BVC ,ca sa putem negocia si ei ne ofera : NIMIC! SUNTETI JALNICI DACA ACCEPTATI ASA CEVA ! O sa fiu primul care se retrage de la sindicat si n-o sa mai inscriu veci in altu! DECI BAFTA PE18! PASTE FERICIT!!!

  2. Retineti voi ce va numiti lideri sau experti sau mai ce vreti sa fiti ca daca mai semnati ceva de capul vostru ca dupa semnare sa ne doara capul pe noi cei ce muncim sa stiti ca va fi sfarsitul organizatiei ce o conduceti.si al vostru.Nu vrem sa ne mai credeti prosti si nu vrem sa va credeti stapani de sclavi ca daca sunteti pusi acolo trebuie sa va aduceti aportul la bunastarea salariatiilor si nu al vostru si sa cereti indicile K si STATUTUL ca meritam si dealtfel asta este telul nostru sa nu ne mai amageasca cum vor ADMINISTRATIA SI SA BATETI PALMA IN DETRIMENTUL NOSTRU.Asa cum a fost profit de 180% trebuie sa se gandeasca si la cei cu care au facut acest profit.

  3. Sper ca nu va este greu sa intelegeti ca asa cum nea-ti pierdut toate drepturile tot asa sa faceti tot posibilul de recastigare a drepturilor ce nii se cuvin fara alte comentarii.AU MURIT CFR-isti PENTRU ACESTE DREPTURI IAR VOI NI LEA-TI VANDUT ca si cand noi nu mai contam da sa stiti ca fara noi sunteti nimeni dealtfel

  4. Coeficienții de ierarhizare să rămână cei vechi(care sunt simțitor mai mari).Sindicatul având rolul să negocieze în fiecare an, suma(salariul) la care se aplică acești coeficienți.De ex. :CCM 2017-2018 la un salariu de 1000 lei cls.31 /1000 x 2,45(k)=2450.La următorul CCM suma(salariul) de referință va crește.Astfel în 2-3 ani CNCF își va creea bugetul,având în vedere, ca acest K(vechi) să se aplice la salariul minim pe economie.Și așa în viitorul apropiat vor fi salarii decente la CFR.Grila pe care o propuneți, plafonează pt. viitor salariile la CFR, prin diminuarea K-ului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s