Sedinta de negociere


images (1)In data de 21.04.2017, la sediul CNCF CFR SA Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii administratiei CNCF CFR SA si reprezentantii federatiilor sindicale reprezentative în vederea negocierii Contractului Colectiv de Munca.

După multe sedinte de negociere si dupa ce au fost indeplinite conditiile legale a fost incheiat un nou Contract Colectiv de Muncă la CNCF CFR SA valabil pana la data de 05.06.2018. PV de sedinta poate fi consultat aici. Contractul Colectiv de Munca in totalitatea sa va fi afisat dupa indeplinirea formalitatilor legale de inregistrare.

Reclame

6 gânduri despre „Sedinta de negociere

  1. Doamne ajuta. Multumesc, pe aceasta cale, administratiei pentru propunerea clasei mele la suma de 1600 lei, sindicatului ptr propunerea de 1680 lei si tot sindicatului pentru lupta continua in aceste negocieri si obtinerea celor(5lei) 1605 lei . Nu in cele din urma multumesc sindicatului SME, salariul minim pe economie cel pe care il astept sa negocieze si pe 1.ian.2018. MILTUMESC.

  2. In sfarsit s-a semnat ccm-ul,bucurie mare pentru cei cu functii importante care n-o sa mai vrea sa plece in veci de la cfr la ce salarii au,in curand vor ramane doar pilosii si batranii care asteapta pensia,de coeficientul K s-a ales praful,despre politica de personal nu sa schimbat nimc,angajarile se fac doar daca esti nepotul lu nu stiu cine sus pus,nu pe competente,nici salariul nu este atragator pentru cei capabili.Sindicatelor nu le pasa de oameni doar de gasca lor. Actualul CCM lasa un gust amar celor care chiar muncesc la calea ferata si care au sperat la mai mult,dar care a adus beneficii doar sindicatelor feroviare.

  3. Nu inteleg de ce salariatii cfr membrii de sindicat tot timpu se multumesc cu putin iar expertii nostrii care mimeaza ca ne reprezinta castiga beneficii cat mai mari de la an la an ,ce au semnat ei a fost numai si numai propunerile administratiei si ii inteleg si pe ei cum pot obtine ei ceva daca sunt corupti si administratia i-i are la mana cu facilitatile care le au masini de serviciu telefoane cota de motorina foarte multi scoatere din productie venit net de peste 4000 ron ,sunt convins ca in toata Romania nu cred ca exista lideri de sindicat mai corupti nesimtiti si tupeisti ca la cfr ,toti sunt un fel de iuda iscarioteanu care sunt in stare sa- si vanda si copiii ca sa le fie lor bine .RUSINE SA VA FIE LIDERI DE ……..

    • Ce sa spun au si sindicatele vina lor dar principalii vinovati sunt admin care tine vreo 20 de ani calea ferat intr-o coma indusa, nu face dotari, tehnologia de invechita iar resursa umana care a mai ramas in urma decimariilor repetate nu e apreciata la adevarata valoare

  4. Nerusinarea si nesimtirea liderilor de sindicat este nemarginita,doar beneficii pentru cloaca corupta din cfr sa obtinut,pe langa masini de serviciu,telefoane,deplasari si alte nimicuri de acestea si-au tras niste salarii babane,sa tot stai la calea ferata.RUSINE SA VA FIE

  5. cum interpretam categoria de salarizare care cuprinde mai multe clase cat.6 clase 6,7 .8 cat 7 clase 789 sp. clase 8,9 10 clasa 8 de salarizare trecuta la toate cele 3 cat. si circula zvonul ca, toti salariatii vor fi trecuti la clasa cea mai mica conform anexei 2 si a noii grile cu 25 de clase, si de ce la cea mai mica clasa si nu la cea de mijloc sa zicem, la o cat sup.ai cam minim 30 de ani de munca,deci o experienta foarte mare si in loc sa fi stimulat tot timpu administratia si liderii ciupesc cat de mult ca sa nu vorbim de felul cum se acorda clasele la unii in 5 ani de 3 ori cat iar altii mai mult de 10 ani nici macar o clasa.Fiti mai expliciti cu zilele de salariu sau decalat sau sa intelegem ca.ex avans 30 si se poate da pana pe 5 luna urmat.ceea ce nu mi se pare corect deloc, daca e vorba de suventia de la stat cum ati spus;pe un sait [pana la pe altu decalat], doar sunteti experti sociali luminatine si pe noi in prezent in subunitati nici administratia sau birou r.u nu prea stiu ce si cum iar liderii pe saituri ne vrajesc cum lupta ei pentru oameni ,poate nu stiti ei au clase 22-24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s