Responsabilitate sociala

Uniunea Sindicatelor Drum de Fier Timișoara contribuie pozitiv asupra membrilor noștri și asupra mediului înconjurător. Încercăm să redam demnitatea oamenilor, tratându-i cu înțelegere și respect.  La Uniunea Sindicatelor Drum de Fier Timișoara responsabilitatea socială trece dincolo de cuvinte…

Toate problemele membrilor de sindicat vor fi tratate cu toată disponibilitatea organizației, în perfectă transparență, cu deplină celeritate și fără precupețirea nici unui efort.

În relațiile cu administrația vom da dovada de transparență, comportament etic și intransigență pentru apărarea drepturilor membrilor de sindicat în respect pentru legislația națională.

Ne străduim să păstrăm o relație responsabilă cu comunitățile în care locuiesc, muncesc și se relaxează membrii noștri de sindicat.

Protejăm mediul înconjurător prin utilizarea unui mediu ambiant în cadrul birourilor uniunii prietenos cu mediu înconjurător, utilizând reciclarea consumabilelor de birotică și folosind colectarea selectivă a deșeurilor

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s